2018 ELM München

2018-ban München ad otthont az ICF EMEA régiós találkozójának november 18-19-én. A kétnapos rendezvényen a tagozatok vezetői folytatnak eszmecserét kihívásaikról, illetve osztanak meg jó gyakorlatokat az önkéntes alapon működő szakmai szervezeti munkáról.
 

Ebben az évben a fő téma az „Önkéntesek Vezetésének Kihívásai”. Természetesen az EMEA régió és a globális szervezet vezetése (Ann Rindone ICF Senior Director of Membership and Global Development, Tracy Sinclair ICF Global Board Chair, Veronica Lysaght EMEA Strategic Regional Director, Haitham Shaheen és Alla Kazajeva Regional Development Managers) is képvisleteti magát a programban, tehát számos új hírt, változtatást, fejlesztést is itt fognak megismerni a résztvevők.

Az ICF Magyar Tagozatát Csetneki Csaba PCC elnök és Kákonyi Anett PCC akkreditációs igazgató képviseli. Idén az a megtiszteltetés ér minket, hogy a Magyar Tagozat munkájának elismeréseként bemutathatjuk a hazai szakmai tevékenységünket a „Coaching Szakmai Közösségek Versengő Környezete” szekcióban, illetve a ‘Speed Shopping – exchange of best practices’ szekcióban!

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam